OK Lliga

Una victòria solvent

OK Lliga. El Vic va començar la segona volta amb bon peu contra un Reus Deportiu que no va ser capaç de trencar la ratxa negativa de resultats

El Club Patí Vic va començar la segona volta de l'OK Lliga amb bon peu després de derrotar amb solvència el Reus Deportiu per 5-3. Amb aquesta victòria, els vigatans segueixen tercers, a dos punts del Liceo i a cinc del líder, el Barcelona Lassa. De la seva banda, el Reus encadena ja cinc partits sense guanyar i només ha sumat un punt dels darrers quinze, cosa que el fa caure al vuitè lloc. El partit no va ser gaire vistós, però sí força intens, com demostren les 33 faltes assenyalades pels àrbitres, que van ser molt estrictes amb tots els contactes. El Vic va començar amb bon peu, ja que Burgaya va obrir la llauna ben aviat, en el minut 5, després d'una assistència de Romà Bancells en la sortida d'un contraatac. Tres minuts després els àrbitres van assenyalar penal a Marín per aixecar massa l'estic i Ordeig va fer el 2-0. Marín va ser de tros l'home més incisiu del Reus i va fer tots els gols del seu equip. El primer va ser en el minut 17, un autèntic golàs per l'escaire des de gairebé mitja pista. El davanter reusenc ja havia avisat abans amb dos pals i Platero havia tingut un penal que Grau va aturar. L'alegria del 2-1 li va durar poc al Reus perquè un minut després Presas va rebre una passada d'Ordeig des de darrere la porteria i va engaltar la bola al fons de la xarxa. Poc abans del descans, Marín va tenir una directa acumulativa, però no va poder superar un esplèndid Grau. El segon temps va començar amb un gol de Ferran Font. El davanter osonenc va rebre dins l'àrea i es va girar a la perfecció per desfer-se del seu marcador i batre Molina. El gol va fer molt mal al Reus i el Vic va passar controlar el partit amb atacs llargs i una bona defensa. El mateix Font va tenir una directa en el 34', però Molina li va llegir les intencions. Tres minuts després, el Reus també va tenir una directa, però Marín tampoc va superar Grau. En el minut 40 va arribar la sentència. Platero va fer penal a Font i va veure la blava. De nou Ordeig, com en el primer temps, va marcar amb un xut baix ajustat al pal. A partir d'aquest moment, el Reus va pressionar per escurçar distàncies i va poder fer dos gols, obra, de qui si no, de Marín, en els minuts 44 i 49. Tots dos van ser sortint des de darrere la porteria, des d'on va fer molt mal. De ben segur que Ferran Pujalte n'ha pres nota, ja que, igual que Enrico Mariotti, ja pensa en el partit que els enfrontarà de nou en menys d'un mes, en els quarts de final de la copa, que es juga a la capital del Baix Camp, i que tindrà poc a veure amb el disputat ahir.

VIC 5 REUS 3

CP VIC: Carles Grau, Mia Ordeig, Romà Bancells, Jordi Burgaya i Ferran Font –cinc inicial–, Roger Presas, Martí Casas i Cristian Rodríguez. REUS DEPORTIU: Roger Molina, Marc Ollé, Raül Marín, Matías Platero i Xavi Rubio –cinc inicial–, Joan Salvat i Marc Coy. GOLS: 1-0 (5') Burgaya. 2-0 (8') Ordeig, de penal. 2-1 (17') Marín. 3-1 (18') Presas. 4-1 (26') Font. 5-1 (40') Ordeig, de penal. 5-2 (44') Marín. 5-3 (49') Marín. ÀRBITRES: J. Sánchez i J.A. Ribó. Van mostrar targeta blava a Cristian Rodríguez i Matias Platero. FALTES: 19 del Vic i 14 del Reus.