OK Lliga

L'empat fa justícia al pobre joc dels dos equips

OK Lliga. El Lloret Vila Esportiva va desaprofitar una bona ocasió per allunyar-se de la zona perillosa contra el Vilafranca, un rival directe

El Lloret Vila Esportiva va desaprofitar una ocasió clara per distanciar-se una mica més dels llocs de baix de la classificació, aprofitant la visita del Cafès Novell Vilafranca. Els homes de Manel Barceló no van estar encertats, i tant a ells com als vilafranquins els va costar marcar gols. Els primers 25 minuts van ser terribles, amb mal joc, i semblava que el públic s'adormia. Tot i això, en el minut 3 els locals van tenir la primera ocasió de gol amb un penal que Gerard Camps li va aturar a Marc Grau. A partir d'aquí, ni un equip ni l'altre no van tenir bones ocasions, i sí, en canvi, seriosos problemes per desfer les defenses rivals i sobretot superar els porters. En el minut 18 un xut de Xavier Crespo el va aturar Gerard Camps, i un minut més tard va arribar la resposta de Jordi Galán, que tampoc no va entrar a la porteria local. La segona meitat va ser una mica millor i va arribar el primer gol (1-0). Va ser un xut de David Plaza que Xavier Crespo va desviar al fons de la porteria visitant. Semblava que amb aquest gol els locals podrien anar cap a la victòria, però quatre minuts després una passada de Rubén Fernández va permetre a Edu Fernández fer el gol de l'empat per al Vilafranca. Es va entrar en els darrers deu minuts i hi va haver ocasions, però no hi va haver encert de cara a gol. El porter local Ferran Serra va ser clau en aquests minuts i va aturar dues faltes directes, a Edu Fernández i a Rocasalbas, en només un minut de marge. Poc després va ser el Lloret qui va disposar d'una falta directa, però Gerard Camps va aturar el llançament de Jordi Carbó i l'empat, un resultat just, es va mantenir en el marcador.

LLORET 1 VILAFRANCA 1

LLORET VILA ESPORTIVA: Ferran Serra, Xavier Crespo, David Plaza, Marc Grau i Àlex Grau –equip inicial–; Jordi Carbó i Xavier Sulé. CAFÈS NOVELL VILAFRANCA: Gerard Camps, Marc Navarro, Joan Vázquez, Edu Fernández i Roger Rocasalbas –equip inicial–; Jordi Galán, Enric Martín i Rubén Fernández. GOLS: 1-0 (29') Xavier Crespo. 1-1 (33') Edu Fernández. ÀRBITRES: A. López i M. Lapedriza. Van mostrar targeta blava a David Plaza. FALTES: 13 del Lloret i 10 del Vilafranca.

A LA PORTERIA

Serra va tenir una bona actuació i en el tram final va aturar dues faltes directes seguides
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)