OK Lliga

Caldú, de falta directa, dóna el triomf al Noia

Hoquei sobre patins. El Cerceda va plantar cara i va buscar els punts però en els últims minuts es va veure superat

El Noia va derrotar el Cerceda gràcies a dos gols de falta directa de Xavi Caldú en els darrers minuts del partit. Els gallecs van plantar cara al quart classificat i van buscar els punts en la seva lluita per salvar-se. El Noia no es va poder avançar en el marcador fins a l'últim minut de la primera meitat amb un gol d'Esteller. Abans, els gallecs havien disposat d'una falta directa que Lluís Gil va aturar. En la segona part els locals van tenir dues faltes directes a favor que no van aprofitar i el Cerceda va empatar a tretze minuts del final. Caldú va donar el triomf al Noia en transformar dues faltes directes al final.

NOIA 3 CERCEDA 1

NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Esteller, Del Amor, Rosa i Albesa –equip inicial–; Caldú, Borja Ferrer, Arnau Xaus, Palau i Oriol Xaus. HOCKEY GLOBAL CERCEDA: Martín Rodríguez, Artacho, Grasas, Payero i Mantiñán –equip inicial–; Togores, Candamio, Pablo Fernández, Jacobo Garcia i Domínguez. GOLS: 1-0 (25') Esteller. 1-1 (37') Mantiñán. 2-1 (39') Caldú, de falta directa. 3-1 (49') Caldú, de falta directa. ÀRBITRES: M. Díaz i R. Burgos. Van mostrar targeta blava a Albesa i a Togores. FALTES: 9 del Noia i 16 del Cerceda.