OK Lliga

El Barça Lassa renova Panadero fins al 2017

Hoquei sobre patins. El polivalent osonenc ha guanyat 41 títols des que va aterrar al Palau el 2003 i ha estat una peça fonamental

El Barça Lassa va anunciar ahir la renovació per una temporada del jugador de 33 anys Sergi Panadero, fins al 30 de juny de 2017, executant la temporada opcional que tenia en el seu contracte. El polivalent osonenc va arribar al club el 2003 procedent del Voltregà i ha guanyat 41 títols, entre els quals destaquen deu lligues i set copes d'Europa. S'ha convertit en un jugador de referència i aquest temporada, a més, travessa un estat de forma físic i de joc excepcional. És el tercer màxim golejador de l'equip de Ricard Muñoz en l'OK Lliga, amb onze gols, i el màxim en la lliga europea, amb cinc. En tasques defensives és habitual veure'l marcant amb solvència les figures dels equips contraris. La directiva blaugrana continuarà ara amb les converses de renovació. Els jugadors que acaben contracte són el porter Sergi Fernández i els jugadors Xavi Barroso –els dos primers tenen un any opcional–, Marc Gual i Matías Pascual. La resta d'integrants de la plantilla tenen contracte en vigor per al curs vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)