OK Lliga

hoquei patins

Pujalte seguirà al Vic, que manté el bloc

Hoquei sobre patins. El club busca un porter i un davanter per cobrir les baixes de Carles Grau (Porto) i Ferran Font (Sporting)

El Club Patí Vic mantindrà el bloc d'aquest curs tret de les marxes sensibles del porter Carles Grau, al Porto, i del davanter Ferran Font, a l'Sporting de Lisboa, que ja van ser anunciades en les últimes setmanes. La nova directiva, que presideix Josep Maria Roca, està acabant d'embastar el projecte, en el qual el tècnic Ferran Pujalte guanyarà notorietat. A més d'asseure's a la banqueta, l'entrenador tindrà pes en la secretaria tècnica, al costat del directiu i exjugador del club Jordi Corominas. En els últims anys, el secretari tècnic havia estat Manel Domènech. El Vic, que encara no ha fet cap anunci públic sobre la futura plantilla, fitxarà un porter que es disputi la titularitat amb el jove del planter Martí Serra i un davanter amb projecció. Per tant, els pesos pesants del grup, Mia Ordeig, Roma Bancells –que tenia una oferta per anar al Reus però que finalment es queda– i Cristian Rodríguez, continuaran en el grup, al marge dels joves Jordi Burgaya –pretès també pel Liceo i altres clubs–, Roger Presas i Martí Casas. El Vic intentarà aigualir la festa del Barça Lassa demà al Palau (20 h). Els blaugrana seran campions si derroten els osonencs.

El Vic ha viscut unes darreres setmanes intenses tant pel procés electoral que va desembocar amb la proclamació de Roca per la revocació per defectes de forma de la candidatura de Toni Pla, com per assumptes policials. Les oficines del Vic van ser registrades pels Mossos d'Esquadra al febrer arran de la denúncia contra l'exgerent Joan Viñas. Després d'endur-se documentació, la setmana passada van tornar a entrar a les oficines per ordre del jutjat número 2 de Vic, que veu indicis d'irregularitats contra la hisenda pública.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)