OK Lliga

Celebració amb suspens

OK Lliga. El Barça Lassa va guanyar el seu 27è títol de lliga, tot i que l'empat a casa contra el Vic en els últims segons el va obligar a esperar el resultat del partit del Liceo

El Barça Lassa va poder celebrar el seu 27è títol de lliga davant de la seva afició i a tres jornades del final de l'OK Lliga, però l'empat contra el Vic (4-4) va fer que s'hagués d'esperar que acabés el partit que el Liceo –l'altre equip implicat– jugava a la pista de l'Igualada Calaf Grup. La derrota del conjunt gallec per 4-2 li va permetre gaudir del títol. El conjunt blaugrana tenia diverses combinacions per ser campió en aquesta jornada, i malgrat que va anar a darrere en el marcador fins a deu segons del final, gairebé sempre va estar en situació de ser campió. Només en el poc més de mig minut que hi va haver el 0-3 en el marcador els blaugrana no van tenir el títol al sac. Malgrat que durant 49 minuts i 50 segons van anar perdent, el Barça va ser afavorit pel resultat a la pista de l'Igualada, que es va situar a davant en el minut cinc i sempre va mantenir a ratlla el Liceo. Aquest partit va començar mitja hora més tard, i per això els blaugrana es van haver d'esperar que acabés per ser campions. El Vic va sortir a jugar buscant la victòria per mantenir vives les seves poques possibilitats de ser campió i va fer un gran partit. Es va avançar força aviat i després va saber evitar que els blaugrana empatessin. El porter Carles Grau va tenir una gran actuació, sobretot en la primera meitat, i es va arribar al descans amb el curt 0-1, tot i que els dos equips van tenir bones ocasions. En l'inici de la segona meitat, els osonencs van tornar a marcar, i quan els blaugrana van anar a buscar el seu primer gol, es van saber tancar molt bé en defensa i aprofitant les seves ocasions a bola aturada van fer el 0-3. El Barça ja no podia esperar més i va reaccionar mig minut després amb un gol de Sergi Panadero. Quedaven poc més de deu minuts per al final i tots dos equips van entrar en una fase de joc força descontrolat en què el Vic es va saber mantenir a davant, 2-4 a set minuts del final. Llavors va aparèixer Lucas Ordóñez, que va marcar el 3-4 i va tornar a donar esperances als blaugrana que podien aconseguir la victòria. Pablo Álvarez va tornar a desaprofitar una falta directa i es va arribar al darrer minuts. El Barça no volia perdre i en els últims vint segons va jugar sense porter. El definitiu gol de l'empat va arribar a deu segons del final, gràcies a un xut llunyà de Lucas Ordóñez que va sorprendre la defensa visitant i va establir el definitiu 4-4.

BARÇA4
VIC4

BARÇA LASSA: Sergi Fernández, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Barroso, Ordóñez i Costa. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Bancells, Burgaya i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Presas, Font i Casas. GOLS: 0-1 (8') Burgaya. 0-2 (27') Bancells, de falta directa. 0-3 (36') Bancells, de penal. 1-3 (37') Panadero, de penal. 2-3 (39') Gual. 2-4 (43') Font, de falta directa. 3-4 (43') Ordóñez. 4-4 (50') Ordóñez. ÀRBITRES: G. Sandoval i S. Mayor. Van mostrar targeta blava a Gual i Ordeig. FALTES: 11 del Barça i 18 del Vic.