Bradley Barcola xutant a dins l’àrea sota la presència de Koundé

El Barça cau dolorosament contra el PSG (1-4)

El Barça ha caigut de nou a la Champions League, aquesta vegada a quarts de final i contra un PSG que ha sigut millor durant els 90 minuts, sobretot després de l’expulsió de Ronald Araujo al 27 (1-4)....

Nil Cervera celebra un dels gols
Hoquei patins
Europe Cup
Nil CerveraCAMPIÓ DE l’EUROPE CUP AMB L’IGUALADA RIGAT

“Vivim un moment únic”

Capitanes i entrenadors. D’esquerra a dreta, Maica Garcia i David Palma (Astralpool CN Sabadell); Dani Ballart i Clara Cambray (Assolim CN Mataró); i Maria Palacio i Javi Aznar (CN Sant Andreu), al CN Barcelona

1999
La quarta copa d’Europa consecutiva del Barça El Barça guanya la copa d’Europa per quarta temporada consecutiva –la cinquena del seu palmarès–. L’equip de Valero Rivera s'assegurar el títol amb una contundent victòria 29-18 contra el Badel Zagreb en el partit de tornada al Palau. El Barça havia empatat a 22 gols en el partit d’anada, que s’havia disputat a Zagreb.
2022
Hoquei sobre gel
El Puigcerdà torna a ser campió de copa dotze anys després El Puigcerdà tanca la temporada guanyant la copa, en una final a quatre disputada a Jaca, en què l’equip de la Cerdanya supera els amfitrions (4-5) en la pròrroga del partit decisiu per alçar el títol per dotzè cop, el primer des del 2010. Els cerdans, que havien perdut la final de la lliga contra el Barça després de ser els millors en la fase regular, dominaven el Jaca, 0-1 i 2-3 al final de la primera i la segona meitat. L’empat a 4 acabats els 60 minuts obligava a fer un desempat que durava només 20 segons i que permet al Puigcerdà alçar el títol.
1921
Rugbi
La US Perpinyà s’afegeix a l’AS Perpinyà en el palmarès del campionat de França La US Perpinyà derrota l’Stade Toulousain (5-0) en la final el campionat de França que es juga a Besiers. És el segon campionat que es juga després de la Primera Guerra Mundial i el nou club, fruit de la unió de l’AS Perpinyà i l’SO Perpinyà, s’afegeix en el  palmarès a l’AS Perpinyà, l’últim campió abans de l’esclat de la guerra.