Més esport

Bronze per a Ubasart

Judo. La catalana, de 22 anys, va ser tercera en la primera prova de la copa del món que es va disputar a Tunísia, en la categoria de -57 kg

La catalana Carla Ubasart va aconseguir la medalla de bronze en la prova de la copa del món de judo que es va disputar aquest cap de setmana a Tunísia. La judoka del Judo Moià, de 22 anys, va guanyar la seva primera medalla en una prova del circuit mundial i va sumar els seus primers punts per al rànquing mundial sènior.

Carla Ubasart va començar la competició derrotant l'algeriana Imene Rebiani, però després va perdre contra la número 19 del rànquing mundial, la francesa Lola Benarroche, tot i que va fer un bon combat i va arribar al final dels quatre minuts reglamentaris.

En la seva part del quadre per la lluita per la medalla de bronze, la moianesa va superar primer Sum Leong Po, de Hong Kong, i després va aconseguir pujar al podi en vèncer la judoka local Bochra Ben Romdhane.