Futbol sala

El Catgas vol repetir la proesa contra l'Inter

Futbol sala. L'equip colomenc rep avui el líder i campió després d'haver-lo eliminat de la copa i abans de jugar-hi en la copa d'Espanya

El Catgas Santa Coloma rep avui il·lusionat i sense res a perdre el Movistar Inter, el líder i vigent campió de la primera divisió (21.15 h / Eurosport 2) amb tres punts més que el Barça, amb el record encara present d'haver fet la proesa contra els castellans eliminant-los en la copa del Rei. Els dos equips, curiosament, se les hauran divendres vinent en els quarts de final de la copa d'Espanya. Instal·lat a la zona de play-off, el conjunt d'Òscar Redondo arriba al compromís alliberat després d'haver guanyat a fora dos mesos i mig després en la darrera jornada –2-6 a Jumilla–. El Catgas havia sumat tan sols un punt en les cinc sortides anteriors.

El Movistar Inter, que la darrera jornada va derrotar el Palma per 5-1, és un bloc compacte farcit de figures, entre les quals destaca per damunt de la resta el malabarista i efectiu portuguès Ricardinho, considerat el millor jugador del món. Tot i això, el seu màxim golejador en la lliga és el pivot brasiler Bruno Taffy, que ha fet 18 gols. L'artiller per antonomàsia del Catgas Santa Coloma és Dani Salgado, que ja acumula 19 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)