Més esport

Les finals passen de llarg

Gimnàstica artística. Rubén López, Joel Plata, Nora Fernández i Paula Raya, els quatre representants catalans a l'europeu de Cluj, no van passar el tall en la fase preliminar de la prova

No van tenir sort els representants catalans en el campionat d'Europa que es disputa des de dimecres i fins diumenge a la ciutat de Cluj-Napoca (Romania). En la jornada inaugural, Rubén López (CG Sant Boi) va acabar en el lloc 46 el concurs complet després passar per tots els aparells. De la seva banda, Joel Plata, també del CG Sant Boi, tampoc va poder accedir a la final dels tres aparells que va disputar. Ni en cavall en arcs (84è), ni en paral·leles (50è), ni en barra (29è). Rayderley Zapata, amb un magnífic exercici de terra, serà l'únic representant espanyol en les jornades finals.

Pel que fa el concurs femení, la gironina Nora Fernández i la vilanovina Paula Raya tampoc van poder assolir la final en cap dels aparells que van disputar ni en la final del concurs complert. Qui sí que es va classificar per a la final van ser l'andalusa Ana Pérez i la mallorquina Cintia Rodríguez, que demà competiran en la final del concurs complert. Van ser la cara dels dos primers dies d'europeu en que les finals van passar de llarg per als catalans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)