Handbol

Quim Pou: “No ens hi podem posar a mitges”

Divisió d'honor plata. La nova junta de l'Handbol Bordils, presidida per Quim Pou, fa efectiu el relleu amb la voluntat de conservar el nivell esportiu de les últimes temporades

A l'Handbol Bordils li ha costat Déu i ajuda trobar el relleu a la junta sortint. No ha estat fins a la segona convocatòria d'eleccions que s'ha perfilat un grup de persones, liderat pel nou president, Quim Pou, que ha decidit agafar les regnes del club. La nova junta es va presentar ahir davant la premsa amb un cert alleujament per haver desencallat una situació molt complicada que podia abocar el Bordils a la desaparició. “No ha estat fàcil. Primer perquè tots donem per bona o per molt bona la feina feta fins ara. Posar-nos a l'altura de la junta anterior serà difícil. I després perquè tots som conscients que no ens hi podem posar a mitges. Si ens hi posem, ens hi posem. Aquests són motius importants que han fet que la gent s'ho hagi rumiat.” Així explicava Quim Pou el complicat procés de relleu al club. Malgrat tot, el president del Bordils no té dubtes que, un cop configurat, el grup que comanda treballarà a partir d'ara amb motivació: “Quan la decisió ha estat presa, la gent ha respost molt bé. A alguns, quan se'ls ho proposava, els brillaven els ulls. Ha costat, però hi ha il·lusió.”

La junta entrant té l'objectiu de conservar el nivell esportiu dels últims anys, en què el Bordils ha situat tres equips en categories estatals: el primer equip femení de voleibol (primera estatal) i els dos equips masculins d'handbol (divisió d'honor i primera estatal). “L'any que ve volem tornar a tenir tres equips en categories de tot l'Estat”, explicava ahir Pou. Els primers equips d'handbol i voleibol ja van aconseguir la permanència fa setmanes, i dissabte se sabrà si el segon equip d'handbol és capaç d'assegurar-se-la en l'última jornada.

La nova junta és conscient que la seva prioritat principal és trobar un relleu per a Pau Campos, que ha marcat la història del club amb l'ascens del primer equip d'handbol a la segona màxima categoria espanyola i amb les quatre permanències consecutives. “És la prioritat immediata. Tenim l'estructura de club i tenim els equips. Ara hem de trobar el perfil d'entrenador que s'adapti al que necessitem”, explica Pou amb referència, també, al primer equip de voleibol, que també ha quedat sense entrenador. També va avançar que ja s'està treballant en aquests relleus. “Busquem entrenadors que il·lusionin els jugadors, que s'impliquin amb el club i amb ganes de fer les coses ben fetes. Tenim diverses opcions, per a aquests relleus. Ho estem estudiant i no ens tanquem a res”, explica amb referència a la possibilitat que els relleus arribin de dintre del club mateix.

LA REACCIÓ

Els primers deures que tenim seran intentar trobar els millors entrenadors possibles
Quim Pou
PRESIDENT DEL BORDILS

Cinc de junta, però un grup de vint persones

La nova junta del Bordils la formen oficialment cinc persones –Eva Figueras, Marc Fontané, Remei Marsal i Joan Martín, a més de Quim Pou–, però estarà acompanyada per un grup de treball format per quinze persones més. “La llei diu que hi ha d'haver un mínim de cinc firmes. Podrien haver estat cinc noms diferents. Aquests cinc no ens sentim més importants. Farem una feina transversal entre tots.” La resta de persones implicades són Josep Puig, Joan Farrarons, Lluís Negre, Narcís Hospital, Xevi Casals, Txell González, Irene Prat, Manel Combis, Xevi Comas, Joan Senent, Carles Pou, Carles Nadal, Montse Pou, Marc Fornés i Pere Frigola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)