Rugbi

RUBÉN SANZ

CAPITÀ DE L'EQUIP DE RUGBI DE LA UE SANTBOIANA

“És moment perquè els d’aquí donem la cara”

“Tenim tres professionals menys que l’any passat a la plantilla, però això ha potenciat el nostre esperit d’equip”

El tercera línia de la UE Santboiana Rubén Sanz (Reus, 09/09/1994) assegura que al vestidor del Baldiri Aleu han hagut de fer pinya més que mai aquesta temporada per tal que la falta de reforços no afecti el seu rendiment. Tot i la seva joventut, Sanz és el capità del degà i en aquesta entrevista queda ben clar el seu compromís. Diumenge, a les dotze del migdia, viurà el seu primer partit oficial com a capità contra el Barça.

Com arriba al derbi la Santboiana?
En bon moment, amb bones sensacions. Després d’un inici de campionat amb dificultats i més derrotes de les previstes, hem capgirat la situació. Hem aprofitat el potencial que ja teníem i hem començat a sumar punts.
Els va donar molta empenta classificar-se per a les semifinals de copa...
Hem recuperat les ganes i el joc de l’any passat. La classificació és un premi a la bona feina. L’important dels partits que ens han ficat a les semifinals de copa eren els punts per a la lliga.
Com veu el Barça? Aquesta temporada ve fort.
Ho està fent molt bé i s’ha reforçat bastant. Tot i que l’últim partit a La Teixonera no li va anar bé, crec que ens plantejarà un dels derbis més difícils des de l’última vegada que va pujar a divisió d’honor.
Aquest curs la Santboiana no ha fitxat tant com hauria volgut. Noten la manca de reforços?
La veritat és que sí. Ens ha costat adaptar-nos a haver de jugar sense tants professionals. En tenim tres menys que l’any passat. Però ens hem adonat que és el moment dels d’aquí, que hem de donar la cara i afrontar junts el que ens ve. La situació ens ha unit i ha potenciat el nostre esperit d’equip.
Personalment, com es troba?
Estic creixent amb tot l’equip. La proposta d’un nou repte, com el d’aquesta temporada, et fa desenvolupar noves eines i capacitats per poder-lo superar. D’altra banda, la capitania, que estreno aquest any, em fa prendre més responsabilitat.
Què suposa per a vostè ser el capità de la Santboiana?
És maco, i més en un grup tan consolidat com aquest. Ajuda molt a l’hora de prendre decisions. Ara que, després de cinc anys a Sant Boi, no em suposa un canvi molt gran.
Què me’n diu, d’en Joan Losada?
Que és molt bon noi i molt bon jugador. Ens hem enfrontat unes quantes vegades i sempre és un rival a tenir en compte, pel seu potent atac. Té el nivell necessari per jugar amb la selecció estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)