Més esport

jocs olímpics d'hivern

Surf de neu

Diploma per a Queralt

Surf de neu. La sabadallenca aconsegueix el seu millor resultat olímpic amb el setè lloc en la final de migtub de Pyeongchang

Queralt Castellet no ha pogut aconseguir l’anhelada medalla en la final de migtub dels Jocs Olímpics de Pyeongchang, però acaba la competició amb el seu millor resultat en uns Jocs gràcies a la setena posició, amb el qual s’endurà a casa un diploma olímpic. La vallesana ha fet la seva millor puntuació en la segona de les tres baixades (67.75), amb la qual ocupava el sisè lloc provisional. En la tercera baixada ha posat en joc el seu millor arsenal de trucs, però, després de planxar els primers moviments, ha tingut una caiguda que l’ha deixat fora de la lluita per les medalles. Castellet ha perdut un lloc –l’ha superat la xinesa Cai Xuetong– i finalment ha acabat setena.

L’or se l’ha endut la principal favorita, la joveníssima rider americana Chloe Kim (98.25). La xinesa Liu Jiayu ha guanyat la plata (89.75) i la també americana Arielle Gold, el bronze (85.75).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)