Més esport

Maria Perelló, favorita a Palamós

Vela. La regatista de Palma, campiona del món el 2017, és la gran figura del campionat internacional que comença avui

La regatista de Palma Maria Perelló (CN Arenal), campiona del món d’Optimist, és la gran favorita en el Palamós Optimist Trophy que comença avui a la badia de la ciutat del Baix Empordà. Perelló va conquerir el títol mundial a Tailàndia l’any passat. Altres referents que aspiren a guanyar el prestigiós torneig són l’holandès Olivier Jaquet –vuitè en el mundial– i el mallorquí Nacho Baltasar (CN Ràpita), actual subcampió d’Espanya.

Després dels participants catalans i de la resta de l’Estat, el país amb més competidors és França, amb 68, seguit d’Alemanya (67) i Suïssa (65). Els altres participants procedeixen d’Àustria, Bèlgica, el Canadà, les illes Caiman, Colòmbia, Dinamarca, els EUA, Estònia, Finlàndia, la Gran Bretanya, Grècia, Holanda, Hongria, Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Mèxic, Mònaco, Noruega, Polònia, Portugal, Rússia, Suècia i Sud-àfrica. En el comitè de regates hi ha disset persones, distribuïdes en tres embarcacions i dues llanxes. La resta de personal estarà centrat sobretot en l’apartat de la seguretat, ja que molts dels participants són menors de dotze anys.

El sistema de competició serà el de tres dies de regates classificatòries –des d’avui fins dissabte– i les grans finals diumenge, en què es decidiran les medalles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)