Futbol sala

Ferrão vol un gran títol

Futbol sala. El pivot del Barça Lassa diu que la semifinal de la UEFA Futsal Cup contra l’Inter serà difícil, però que l’afronta amb moltes ganes

El pivot del Barça Lassa Ferrão té moltes ganes de guanyar un gran títol i la final a quatre de la UEFA Futsal Cup és una bona oportunitat. El brasiler va arribar al Barça l’estiu del 2014 i només ha guanyat quatre copes de Catalunya amb el conjunt blaugrana. Abans de marxar cap a Saragossa per enfrontar-se al Movistar Inter en la semifinal de divendres (21 h), Ferrão va atendre la premsa i va explicar com veu la lluita pel màxim títol europeu de clubs. “Sabem el que ens trobarem, les dificultats que tindrem, però crec que l’equip està en un bon moment”, va dir el brasiler, i va afegir: “Després de caure en la copa d’Espanya hem fet un pas endavant i ho donarem tot per canviar les coses i guanyar la UEFA Cup.” Ferrão és el màxim golejador de la lliga amb 26 gols i n’ha fet 34 en total en totes les competicions de la temporada. Els seus gols poden ser vitals per superar l’Inter, que és l’actual campió d’Europa. El brasiler explica: “Personalment, no sento el pes de la responsabilitat, però sí que en tinc ganes.”

L’entrenador del Barça, Andreu Plaza, considera que la semifinal serà anivellada, però diu que estan preparats: “Veig l’equip amb moltes possibilitats, arribem en un bon moment, un moment de resultats bons, de bon joc.” Plaza té clar que el Barça i l’Inter són els favorits, amb respecte pels altres rivals, i afirma: “Si passem a la final estem en bones condicions de guanyar la copa d’Europa.”

QUARTA CAMPANYA

Va arribar l’estiu del 2014 i només ha guanyat quatre copes de Catalunya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)