Ciclisme

Ciclisme

la retirada del purito

Purito no té clar encara si es retirarà o tornarà a córrer

Ciclisme. El ciclista està participant aquests dies a Croàcia en l'estada de pretemporada del seu nou equip, el Bahrain-Merida

El ciclista de Parets Joaquim Rodríguez, Purito, va ser dimarts a Croàcia una de les grans atraccions en la presentació del nou equip Bahrain-Merida, juntament amb les altres figures de l'equip Vincenzo Nibali i Ion Izaguirre, que s'han trobat per fer la primera estada de pretemporada. La incògnita que ha sorgit els últims dies és si l'arribada del català al nou equip és com a ciclista o com a membre del cos tècnic de l'equip.

Ni ell mateix encara en té la resposta, segons l'entrevista que li va fer el web Ciclo21.com. “Avui mateix em fa ràbia no tenir la resposta. M'han donat el calendari de curses, però els he demanat que m'ho deixin pensar bé. No veig per on començar ni per on acabar, tot ha anat massa ràpid; de moment penso més que sóc la imatge de l'equip i que sóc aquí per ajudar els joves”, va dir el ciclista, que assegura que no reapareixerà de qualsevol manera. “Si torno no és per dir que he fet el 122è a Lieja i em retiro; això no és com el futbol, que si tens una bona tècnica salves el partit. Aquí o estàs en forma o no fas res. No vull tirar-me flors però vaig deixar la bicicleta a Rio estant al costat dels millors.”

Rodríguez també desmenteix que el fitxatge hagi estat una operació simplement econòmica: “Cobraré deu o quinze vegades menys que al Katuixa, però ells tampoc van oferir res per continuar; vaig tenir altres ofertes com a ciclista i l'única diferent va ser la del Bahrain.”

El ciclista assenyala que el factor més favorable perquè pugui tornar a la competició és la plantilla del nou equip. “M'agrada com està organitzat l'equip, em motiva veure'l i això em fa pensar”, hi afegeix.

El Bahrain podria necessitar Rodríguez, a banda de la seva imatge, també com a ciclista si necessita els seus punts UCI per assegurar-se un lloc en el World Tour i en les tres grans voltes.

Diego Rosa, tres anys amb l'Sky

Els moviments en el mercat dels pilots no s'aturen i ahir es va confirmar el fitxatge d'un dels millors corredors italians, Diego Rosa (Astana), per l'Sky de Chris Froome. Els anglesos també van renovar el velocista Elia Viviani i van perdre una de les seves joies del planter, Ben Swift, que reforçarà l'antic Lampre, ara convertit en TJ Sport gràcies a l'entrada d'un fort inversor xinès. Ahir també es va confirmar que Quick Step tornarà a patrocinar l'Etixx belga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)