Futbol sala

ESPORTS

El Catgas es desinfla

Futbol sala. Els colomencs empaten a casa amb el Cartagena, equip de la part baixa de la taula

Catgas 3 Cartagena 3

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Rafa López, Javi Rodríguez, Corvo i Dani Salgado –cinc inicial–, Maxi Rescia, Sergio, Pablo del Moral i Sepe. CARTAGENA:Raúl, Cristian, Josema, Asensio i Adeirton –cinc inicial–, Saura, Jesús, Rodrigo i Rahali. GOLS:0-1 (6') Rahali. 0-2 (21') Josema. 1-2 (31') Sergio. 2-2 (35') Maxi Rescia. 3-2 (35') Dani Salgado. 3.3 (36') Saura. ÀRBITRE:Díaz i García.

El Catgas va perdre pistonada ahir. El conjunt colomenc, que havia encadenat dos triomfs i que només havia cedit un empat en els quatre primers partits de lliga, va firmar taules amb el Cartagena, un rival de la part baixa. Els colomencs van acusar una molt mala primera part i van haver de remar contra corrent després que els visitants s'avancessin amb un 0-2.

Després de la represa, el Catgas va reaccionar i va remuntar el duel amb més cor que cap. Sergio González, Maxi Rescia i Dani Salgado van fer els gols dels colomencs, però aleshores, quan semblava que els locals aconseguirien un altre triomf al pavelló Nou, Saura va fer el definitiu empat a tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)