Futbol sala

futbol sala

Catgas Energia

Test de nivell després de la gesta

Futbol sala. El Catgas Energia visita el líder, el Palma Futsal, en estat de gràcia després d'eliminar el Movistar Interviú de la copa amb dos supervivents de l'últim triomf colomenc contra els madrilenys el 1999: Òscar Redondo i Dani Salgado

El Catgas Energia ha firmat un inici de temporada pletòric que permet a Òscar Redondo anar bastint el nou projecte en un clima positiu i de confiança, dos elements bàsics per créixer. No ha perdut en les cinc jornades de lliga, en les quals ha tingut sortides compromeses, com a la pista d'El Pozo Múrcia (2-5), i avui afronta un nou repte al feu del líder actual, el Palma Futsal, que tampoc coneix la derrota (20.30 h). Els catalans podrien notar el desgast de dimarts en la copa del Rei, però ho contrarestaran amb la injecció de moral que va suposar eliminar el Movistar Inter, al qual no derrotaven des del maig del 1999 quan li van infligir una escandalosa golejada (11-4) en el segon partit dels quarts de final pel títol de lliga, que servia per culminar una eliminatòria perfecta, que ja havien encarrilat en vèncer en l'anada (5-6). Curiosament, al vestidor actual hi conviuen dos dels protagonistes d'aquella fita memorable i que van marcar dos gols cadascun en l'eliminatòria: el tècnic, Òscar Redondo, i Dani Salgado, que dimarts va ser determinant amb dos gols.

Una situació diferent

El Barça Lassa rep el Ribera Navarra (21h) després de caure en la copa del Rei contra el Llevant en l'últim sospir. “Estem dolguts, no preocupats”, va dir el tècnic, Andreu Plaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)