Handbol

El Fraikin debutarà amb el Göppingen

Handbol. L'equip granollerí ha quedat enquadrat en un grup exigent en la copa EHF, amb el vigent campió al capdavant

Acostumat als reptes més difícils, el Fraikin BM Granollers ha quedat enquadrat en un grup molt exigent de la copa EHF, en què es veurà les cares amb el vigent campió, el Göppingen alemany; el Porto, líder de la lliga portuguesa, i el Midtjylland, un dels exponents de la millor tradició de l'handbol danès. Cinc dies després de l'agònica classificació a Zaporíjia (Ucraïna), per al conjunt vallesà la millor notícia és tornar a estar entre els setze escollits de la competició per tercera temporada consecutiva. Independentment del recorregut que pugui tenir el BM Granollers en la copa EHF a partir del mes de febrer, el tècnic Carlos Viver valora la situació actual de l'equip: “Hem de tenir els peus a terra i estar molt contents del que hem fet fins ara. A molts equips els agradaria estar en la nostra situació en aquest punt de la temporada, amb la classificació per a la copa Asobal pràcticament a tocar, i amb la possibilitat de jugar la fase de grups de la copa EHF i que els aficionats puguin disfrutar de partits contra el Göppingen, el Porto i el Midtjylland.”

Pel que fa a la dificultat de la lligueta, Viver qualifica que serà “un grup dur”, però no més del que esperaven: “Sabent els rivals que hi havia el bombo, ja estàvem conscienciats que seria un grup exigent, similar al de la temporada passada.” El debut del Granollers serà el cap de setmana de l'11 i 12 de febrer a la pista del vigent campió, el Göppingen, i el primer partit a casa serà el cap de setmana següent, contra el Midtjylland. Precisament, l'equip vallesà tancarà la lligueta contra el rival danès, el primer cap de setmana d'abril. L'accés als quarts de final quedarà reservat als dos primers de cada grup. En tot cas, el Fraikin BM Granollers, tercer en l'última edició de la copa EHF, ja ha demostrat aquestes últimes temporades que sap sobreviure a situacions límit, tant en les competicions estatals com en les europees.

Grup A
Saint-Raphael
(França)
Riko Ribnica
(Eslovènia)
GOG
(Dinamarca)
Füchse Berlín
(Alemanya)
Grup B
Frish Auf Göppingen
(Alemanya)
HC Midtjylland
(Dinamarca)
Fraikin BM Granollers
(Catalunya)
Futebol Clube de Porto
(Portugal)
Grup C
Kolding Copenhaguen
(Dinamarca)
Grundfos Tatabanya
(Hongria)
SC Magdeburg
(Alemanya)
Maccabi Tel-Aviv
(Israel)
Grup D
Melsungen
(Alemanya)
Helvetia Anaitasuna
(Espanya)
Benfica
(Portugal)
Cocks
(Finlàndia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)