La Sirena Mataró va per feina

Waterpolo. Es va desfer del Lilla en el primer partit de la fase classificatòria de l'Eurolliga que disputa a Pàdua

lillA 5 cn mataró 13

LILLA UC:Terefou, McKee (1), Le Roux, Mahieu (1), Barbieux (1), Guerraichi, Clomes, Tardy (1), Van Vlierberge, Stawikowski, Clerc (1) i Jaskova.LA SIRENA MATARÓ:Willemsz, Dance (2), Aranha, Bernabé, Arancini (1), Bonamusa (3), Cambray (1), Gibson (1), Bach, Meseguer (3), Soler, López (2) i Terrado.PARCIALS:1-3, 0-4, 1-3 i 3-3.

2 0 0 2 15 32

La Sirena CN Mataró es va convertir en una piconadora en l'estrena en la fase classificatòria de l'Eurolliga i es va desfer del Lilla francès per un contundent 5 a 13 en un seriós partit col·lectiu. Aquesta tarda s'enfronta a les amfitriones italianes del Pàdua, que ahir van apallissar l'Otter London sense pietat (23-3), en un duel en què hi haurà en joc la primera posició del grup D, el principal objectiu que s'han proposat les maresmenques amb vista a tenir una següent fase menys compromesa.

Les mataronines van encarrilar la victòria amb tres minuts d'efectivitat en el primer parcial. Després de cinc minuts de tempteig, van posar la directa amb dos gols d'Ona Meseguer i un altre d'Alba Bonamusa, les dues màximes anotadores del partit amb tres gols. Les italianes van escurçar diferències un segon abans del final. El partit va quedar absolutament resolt després de dos parcials demolidors de les catalanes: 0 a 4 i 1 a 3. En el darrer quart, Florin Bonca va fer canvis i fins i tot la portera suplent Cristina Terrado va poder debutar. El ball de canvis va propiciar un final més equilibrat, però les mataronines ja havien complert.

Dia dur per al Sant Andreu

D'altra banda, el CN Sant Andreu, que dijous va debutar amb una victòria contra l'Utrecht, avui afronta un dia maratonià i exigent amb dos duels: al matí contra el potent Vouliagmeni, i a la tarda amb el Bayer Uerdingen. Podria encarrilar el passi.