Més esport

El Sant Andreu segella l'accés a la segona fase

Waterpolo. Va tutejar el Vouliagmeni i va vèncer el Bayer en l'Eurolliga. El Mataró va perdre contra el Pàdua i avui no pot fallar contra el feble London

PÀDUA 10 MATARÓ 5

PÀDUA:Teani, Barzon (2), I. Savioli, Gottardo, M. Savioli (1), Queirolo (1), Millo (2), Dario (3), Galardi, Robinson (1). Nencha, Casson i Franceschino.LA SIRENA MATARÓ:Willemsz, Dance, Aranha, Bernabé, Arancini, Bonamusa (1), Cambray (2), Gibson (1), Bach (1), Meseguer, Soler, López i Terrado.PARCIALS:3-2, 2-1, 3-1, 2-1.

B. UERDINGEN 9 SANT ANDREU 16

BAYER UERDINGEN:Ahrens, B. Vosseberg, Szabo, B. Seyfert (1), Blomenkamp (2), Hoppe (1), A. Seyfert (1), Eumes (1), Magariyama (3), Kammermeier, Eggert, Beeser i K. Vosseber.SANT ANDREU:O'Neill, Seto (1), Lloret (3), Guiral (1), Morell (3), Castella, Armit, Baringo (1), Bargalló, Dalmases (4), Crespí, Aznar (3) i Nieto.PARCIALS:1-7, 3-2, 3-2, 2-5.

VOULIAGMENI 8 SANT ANDREU 8

VOLULIAGMENI:Kotsini, Tsoukala (2), Chydirioti (1), O'Donell (2), Protopapas, Xenaki (1), Mavrota, Patra, Koolhaas (2), Diamnatopoulou, Seletopoulou, Kontogianni i Zofoli.SANT ANDREU:O'Neill, Seto, Lloret (1), Guiral (4), Morell, Castella, Armit, Baringo, Bargalló, Dalmases (1), Crespí (2), Aznar i Nieto.PARCIALS:2-2, 1-1, 0-2, 5-3.

El Sant Andreu es va assegurar ahir la presència en la segona fase de l'Eurolliga femenina en una doble jornada en què va derrotar el Bayer Uerdingen alemany amb autoritat i va empatar contra el Vouliagmeni. La Sirena Mataró, per la seva banda, haurà d'esperar fins avui contra el feble London anglès per segellar l'accés. Ahir va perdre contra el Pàdua i va deixar escapar la possibilitat d'acabar en el primer lloc del grup D.

Al matí, el Sant Andreu va jugar a un gran nivell i va estar a punt de derrotar el potent Vouliagmeni grec –bicampió d'Europa i tres cops finalista–, però es va haver de conformar amb un empat que també és molt meritori i que li assegura la classificació. El conjunt català va reaccionar molt bé en el primer quart quan perdia per 2-0 i en el tercer es va avançar amb un marge de dos gols (3-5) que el conjunt grec va eixugar amb un 5-3 favorable en l'últim parcial, amb un darrer gol de Koolhaas quan només faltaven 25 segons per al final. De fet, quan faltaven 5:03, l'equip de Javi Aznar dominava de dos gols (6-8). Mireia Guiral va estar clarivident en atac amb 4 gols. A la nit, el Sant Andreu va sortir a mossegar i va deixar el partit sentenciat en un primer quart veritablement pletòric (1-7).

La Sirena Mataró, per la seva banda, va cedir el primer lloc del grup al Pàdua, l'amfitrió, superior en el còmput global, sobretot en la segona part. El partit, malgrat tot, es va mantenir igualat en el primer i el segon quarts (5-3), gràcies als gols de Gibson, Bonamusa i Bach. Les italianes, però, van marxar de quatre gols després del descans i van sentenciar. Les noies que entrena Florin Bonca, campiones de la copa LEN, no haurien de tenir problemes per segellar avui el passaport, però l'objectiu era el primer lloc per aplanar el camí en la següent fase.