Natació

El CN Olot enfila el camí del tercer

Natació. L'organitzador del Trofeu Raül Ramos, la primera cita del calendari, vol revalidar el títol del Girosona DS

La piscina de 25 metres del Club Natació Olot va ser el marc de la 23a edició del Trofeu Raül Ramos de natació. En la competició, la primera de les quatre que formen el circuit Girosona DS, hi van participar 300 nedadors de 18 clubs, incloent-hi els de les comarques gironines i Osona, el CN Sant Andreu, el CN l'Hospitalet, el CN Barcelona i el CN Caldes.

Òscar Saura (CN Olot), en la categoria masculina, i Alba Guillamon (CN Sant Andreu) i Lídia Huete (CN Olot), empatades, van ser els vencedors del trofeu. Saura va guanyar en els 100 m papallona i els 100 m lliure. Roger Coma va vèncer en els 100 m estils i els 200 m lliure. Lídia Huete va guanyar en els 100 m estils i va ser segona en els 100 papallona, com Víctor Aguilera en els 200 i 100 esquena. Els podis locals els van completar Gerard Martí (plata en 200 m esquena i bronze en 100 m estils) i Albert Martí (100 m braça). David Granados va guanyar en els 50 m lliure, després de superar quatre eliminatòries i guanyar la final, mentre que en les proves infantils Berta Vidal va ser la més destacada de l'Olot, amb l'or en 100 m papallona i bronze en 100 m esquena.

Aquests resultats situen el CN Olot com el millor club després de la primera competició i el deixen en la posició preferent per aconseguir la victòria en el circuit Girosona DS com en les dues darreres edicions. En el Raül Ramos es van reconèixer també els nedadors que han superat els rècords del club el darrer any i el nedador i ara entrenador internacional i olímpic Jordi Jou. Banyoles, el 18 de febrer, serà la seu de la segona cita del Girosona DS, amb el Trofeu Tresserras. El Trofeu Mercat del Ram a Vic (8 abril) i el Ciutat de Girona (10 de juny) completaran el calendari. Els clubs que formen el Girosona són el Banyoles, l'Olot, el GEiEG, el Lloret, el Castellfollit, el Swimfaster de Figueres, el Vic, el Centelles, el Torelló el CN Figueres i el CW Anglès.

PARTICIPACIÓ

Hi van participar 300 nedadors de 18 clubs i el triomf va ser local
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)