Handbol

Handbol

lliga ehf

Jallouz fa el millor gol

Handbol. El jugador blaugrana va ser distingit per l'EHF per una potent canonada al PSG. Lazarov i Pérez de Vargas també són distingits

El gran partit de Champions que el Barça va disputar contra el PSG (35-32) es va veure recompensat, també, amb tres distincions individuals de l'EHF als seus jugadors. Kiril Lazarov va ser inclòs en el set ideal de la novena jornada després de liderar l'atac blaugrana amb nou gols en onze intents. El jugador macedoni ha fet 49 gols en tota la competició. Wael Jallouz va aconseguir el millor gol amb una potent canonada en un llançament exterior que va fer pujar el 8-10 al marcador. El jugador tunisià, de només 23 anys, va fer sis gols en tot el partit i va ser clau en el tram final. Finalment, el porter Gonzalo Pérez de Vargas va fer la segona millor aturada de la jornada.

La Champions fa ara una aturada fins a principis de febrer. El pròxim rival dels blaugrana, que lideren el seu grup, serà el Veszprém.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)