Atletisme

Jonathan Romeo i Bouba Sabally, triomf compartit

Atletisme Els corredors del Lloret la Selva fan el cros de Vidreres junts i arriben a meta agafats de la mà. Marina Guerrero, campiona en noies

Jonathan Romeo i Boubacar Sabally són els màxims exponents de la inesgotable cadena de producció d'obstaculistes instal·lada els darrers anys al CA Lloret la Selva. Jony i Bouba en van voler deixar constància, ahir, en la 28a edició del cros de Vidreres, que proclamava els campions gironins de cada categoria. Romeo relleva Josep Lluís Blanco en el palmarès mentre el blanenc, vencedor absolut de les curses que no ha corregut Romeo en el circuit gironí, ho és de la categoria promesa.

Només Arnau Turon (CA Olot Terra de Volcans) els va seguir el ritme fins a la segona de les tres voltes al circuit selvatà –en total eren 5,5 km– i va ser segon sènior. Jordi Rabionet (TR Esports Parra), quart i tercer de la categoria, havia participat abans en la cursa popular Run Run Vall del Terri, a Cornellà, amb un recorregut d'11 km i mig –va començar a les 10 h, una hora i mitja abans que la cursa de Vidreres–, i la va guanyar amb 42 minuts i mig.

En la cursa femenina –corrien de cadet a veterà B–, Marina Guerrero (CA Manresa) va ser proclamada campiona gironina, una setmana després de veure com Anna Quílez (Lloret la Selva), segona ahir, la superava en el cros de Banyoles. La juvenil Ia Vidal, també del club lloretenc, va ser tercera absoluta en la cursa femenina, mentre que David Garcia (TR Esports Parra) va trencar l'hegemonia d'Albert Reixach (CA Olot Terra de Volcans) en veterans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)