Més esport

Blanes presenta el calendari ‘runner'

Atletisme. L'any que ve serà el tercer de la marca de turisme, que aquest 2016 ha tingut 12.000 participants

Blanes x Runners és la marca de turisme esportiu que promociona la localitat selvatana com a destinació per a corredors i corredores tant en l'àmbit gironí com arreu de Catalunya, amb el seu entorn natural i les instal·lacions de primer nivell com la ciutat esportiva Blanes com a pols d'atracció. L'Ajuntament i el Club Triatló, el Centre Excursionista i el Grup Fondistes de Blanes van crear la marca el 2015, en consonància amb les dues destinacions certificades que ja té el municipi: la Destinació de Turisme Esportiu (DTE) i la Destinació de Turisme Familiar (DTF).

Aquest 2016, en la segona edició de l'experiència, 12.000 participants han pres part en les onze cites del calendari; la més nombrosa va ser la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, al mes d'agost, amb 5.500 persones. Blanes x Runners inclou proves durant tot l'any amb diferents recorreguts (10, 18 o 22 quilòmetres), incloses caminades populars, escalades, curses de muntanya o aquatlons –també la travessia nedant al port, l'edició del 2017 en serà la 75a–. Les novetats que es van presentar per al calendari del 2017 són el material corporatiu que estarà en cadascuna de les proves i l'aposta per la Color Blanes x Runners, que en la seva primera edició va tenir 1.500 participants. El recorregut serà més curt que els 5 quilòmetres de la seva estrena i, en lloc d'acabar als antics camps de futbol dels Pins, ho farà a la platja del centre.

La cursa Mar i Murtra, amb recorreguts de 20 i 10 quilòmetres el 15 de gener, obrirà el calendari. Serà la 29a edició de la prova que organitza el Grup Fondistes Blanes.

TOT L'ANY

11
proves
té el calendari. La més nombrosa va ser la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)