Futbol sala

Futbol sala

El Catgas guanya i trenca una ratxa de cinc derrotes seguides

Futbol sala. Els gols de Corvo i Rescia en el primer temps van valer per sumar els tres punts

CATGAS 2 LLEVANT 0

CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA:Prieto, Rafa López, Corvo, Sepe i Dani Salgado –cinc inicial– Javi Rodríguez, Maxi Rescia, Javi Rangel i Sergio González.LLEVANT UD:Yeray, Kiko, Lucho, Tripodi i Pizarro –cinc inicial– Borja Milán, Cecilio, Sena, Emilio Buendía, Oviaño i Je.GOLS:1-0 (12') Corvo. 2-0 (13') Maxi Rescia.ÀRBITRE:Gallo i Velasco.

El Catgas va agafar aire ahir a Santa Coloma. El conjunt colomenc va superar el penúltim classificat de la lliga, el Llevant, i va trencar una ratxa de cinc derrotes consecutives. El Catgas havia sumat només 1 punt dels últims 21 disputats i havia perdut pistonada després d'un gran inici de curs. Els gols de Corvo i Maxi Rescia van valer per redreçar la situació i guanyar un Llevant que va lluitar molt. De fet, la resposta del primer gol de Corvo va ser una pilota al pal precedida per una excel·lent parada de Prieto, que ahir va mantenir la porteria a zero. Maxi Rescia es va encarregar d'eixamplar les distàncies en el marcador poc després amb el segon gol.

Tot i disposar de més ocasions per arribar amb tranquil·litat al final del duel, el Catgas no va estar inspirat de cara a porteria i va haver d'esperar la botzina per certificar un triomf balsàmic que permet els colomencs mantenir-se dins els vuit primers de la taula. La mala ratxa ja és història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)