Futbol sala

Futbol sala

El Barça s'encalla a Gran Canària

Futbol sala. Tres gols en els darrers dos minuts van evitar l'onzè triomf consecutiu dels blaugrana, que cedeixen el lideratge

Gran Canària 6 Barça 6

GRAN CANARIA FS:Gus, Anás, Pepe, Pablo Salado i Bingyoba –cinc inicial–, Saúl, Juan Puertas, Pichi i Juanillo.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Marc Tolrà, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc inicial–, João Batista, Quintela, Roger, Joselito, Xavi Cols i Sergio González.GOLS:0-1 (1') Ferrão. 1-1 (10') Juanillo. 1-2 (17') Ferrão. 2-2 (18') Salado. 2-3 (21') Ferrão. 2-4 (25') Dyego. 3-4 (30') Juanillo. 3-5 (35') Roger. 3-6 (35') Roger. 4-6 (38') Saúl. 5-6 (38') Salado. 6-6 (40') Anás.ÀRBITRE:Gómez i Moreno.

El Barça Lassa va encallar-se ahir a la pista del Gran Canària. El conjunt d'Andreu Plaza, que havia anat al davant en el marcador durant gairebé tot el partit, va veure com el conjunt canari empatava el duel en l'últim sospir amb un gol d'Anás quan restaven 22 segons. Era la cirereta d'uns darrers dos minuts brillants del Gran Canària, en què els canaris van aconseguir igualar un 3-6 en contra.

El Barça va dur la batuta del marcador gràcies als gols de Ferrão, que ahir va firmar el seu tercer hat-trick de la temporada després de fer-ho en la visita a Jumella i contra el Peníscola al Palau. El pivot brasiler marcava el camí a seguir, però el Barça no acabava de desempallegar-se del Gran Canària, que va tancar els blaugrana al seu camp quan s'arribava a l'equador del segon temps. Aleshores, Sedano va aturar-ho pràcticament tot i Roger va marcar dos gols que semblaven definitius (3-6). Però no va ser així. El Barça es va refiar i el Gran Canària li va prendre quan ja sonava la botzina el lideratge de la lliga i l'onzè triomf consecutiu.