Rugbi

Molt esforç i cap recompensa

Rugbi. Tercera derrota en tres jornades en la divisió d'honor femenina del GEiEG, cuer sense cap punt i que el cap de setmana rebrà l'INEF, el vigent campió i que tampoc ha guanyat encara

SANSE SCRUM 18 GEIEG 5

XV SANSE SCRUM RC:Treviño, E. Jiménez, Álvarez, Acuña, Velasco, E. Garcia, Rubio, Ribera, Rubial, Galán, Domínguez, Algar, Alfaro, Yunta i Lorente. També van jugar Gómez, Ramírez, Casado, B. Garcia, M. Jiménez, Volpi, Herranz i Pancorbo.GEiEG:Vélez, Pérez, Muñoz, Garcia, Toro, Castellvell, Fàbrega, Canals, Xutglà, Félez, Magro, Serra, Batchellí, Mateo i Carreras. També van jugar Planas, Ribas, Raventós i Montoya.MARCADOR:5-0 (2') Eva Garcia, 10-0 (13') Algar, 13-0 (23'), Galán, 18-0 (48') Domínguez i 18-5 Vélez (60').ÀRBITRE:Iñaki Muñozet.

El GEiEG segueix sense sumar cap punt a la divisió d'honor femenina, i el cap de setmana jugarà una autèntica final a Palau contra l'INEF, el gran dominador del rugbi català i estatal dels darrers anys, que ara és penúltim sense cap triomf i amb tres punts de bonus. L'últim de la lliga baixa directe i el penúltim fa la promoció amb el segon de la divisió d'honor B, en el darrer any de la competició amb el format actual, a una volta –el següent en seran dues.

Les grupistes es van veure superades pel Sanse des de l'inici, amb una marca en el minut 2 i una segona en el 13 (13-0 al descans). “Hem jugat millor la segona meitat que la primera, que tot i no jugar malament... A elles a la segona meitat no els hem deixat fer res, negant-los espai i pressionant, i sobretot amb el bloc de davanteres hem donat molta guerra”, apuntava Coral Vila, que lamentava la inferioritat física de l'equip: “Tenim menys pes que els contraris, i ens va en contra.” I, sobretot, la nul·la recompensa que obté el GEiEG en atac: “Estem a la vora de la línia de marca contrària i per errades perdem la pilota i quan les altres la recuperen l'envien al nostre camp.” “Hem de treballar aquesta transició, ens enganxen amb els pantalons abaixats i els donem avantatge. En fase estàtica estem millor, en melé i touche sense problemes, però ens falta ser constants i no perdre pilotes. Ens hi acostem, però...”, va dir Vila, que exemplificava les accions ofensives amb els dos mols que no van poder completar amb marca: “És un esforç molt gran i, al final, no hi arribes. I això va passant factura.” “La intensitat és molt millor. Però seguim a la cua amb l'INEF davant nostre amb 3 punts”, va reflexionar la grupista, que veu la lliga molt igualada i amb resultats sorprenents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)