Futbol sala

El Barça es redimeix amb una golejada

Futbol sala. S'imposa al Burela gallec sense problemes i supera el mal tràngol de l'empat a la pista del Gran Canària

BARÇA 6 BURELA 2

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Marc Tolrà, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc inicial– João Batista, Roger Serrano, Xavi Cols, Joselito i Quintela.BURELA PESCADOS RUBÉN:Joan Miñano, Bellvert, Iago Míguez, Renato i José Carlos –cinc incial– Isi, Hélder, Iago Rodríguez, Cuco i Antoñito.GOLS:1-0 (8') Ferrão. 2-0 (9') Adolfo. 2-1 (16') Antoñito. 3-1 (18') Dyego. 4-1 (25') João Batista. 5-1 (32') Ferrão. 6-1 (36') Quintela. 6-2 (36') Iago Míguez.ÀRBITRE:Juan i Martínez.PÚBLIC:934 espectadors.

El Barça va tornar ahir al camí del triomf golejant el feble Burela. El conjunt blaugrana va fer oblidar el mal gust de l'empat a Gran Canària en la darrera jornada a còpia de gols.

El domini absolut dels blaugrana en el primer temps es va traduir amb tres dianes, obra de Ferrão, Adolfo i Dyego. El català Joan Miñano, format al planter de l'entitat blaugrana, no va poder fer gaire cosa en un xut amb la puntera del pivot blaugrana ni en el gol posterior del colomenc. Tampoc va tenir possibilitats en una jugada de tiralínies entre Roger i Dyego, que el brasiler va culminar. Abans, Antoñito havia marcat per als gallecs en una de les poques ocasions en què van veure de prop la porteria dels catalans. Després de la represa, el monòleg blaugrana es va allargar. Iago Míguez va acabar fent un darrer gol de l'honor després que João, Quintela i Ferrão, que ja n'ha fet 22, segellessin el triomf del conjunt blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)