Més esport

Un debut esperançador

Judo. Els equips del Securitas són segon en la categoria absoluta i líder en la sub-21 després de la primera jornada de la lliga estatal

El Securitas Girona Judo va tancar la primera jornada de la lliga estatal amb l'equip absolut segon i el sub-21 líder.

Els gironins mantenen les opcions al títol, en la seva tercera participació en la màxima categoria, després de cedir només amb el València en l'enfrontament inicial, resolt pels punts totals acumulats (20-17) després de l'empat a 2. Denis Vieru, Artem Khomula i Gio Khabuliani –en un pes superior– van ser els més destacats per al Securitas, que després va superar 4-1 l'Avilés i 5-0 el Laude Fontenebro i el Móstoles.

El conjunt sub-21, que debuta a la lliga, n'és el primer líder. En l'enfrontament amb el Judokan València, també amb empat (1), els punts van afavorir els gironins: 10-7. En la resta de duels, els resultats van ser 5-0 sobre el Kyofu i 4-0 contra el Bushidokwai –tots dos, de Madrid–, 3-1 amb l'Alcorcón i 3-0 davant el Brunete.

“Estem molt contents, sobretot amb el sub-21. Els joves van superar dos obstacles molt complicats amb Brunete i Judokan, i estem en una situació immillorable”, va dir José Luis Salas, director tècnic del Securitas, que va lamentar el desenllaç de l'equip absolut contra el València: “Les decisions arbitrals van ser molt ajustades i no ens van beneficiar gens, tot i que no és excusa. Hi ha molta competència i encara tenim opcions de lluitar per la Lliga.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)