Més esport

La manca de vent fa la guitza al Palamós Optimist Trophy

Vela. La darrera jornada, avui amb previsió de gregal, no seguirà el format previst de final amb els 110 millors de la classificació

La segona de les tres jornades de la Palamós Optimist Trophy – 12 Nations Cup no es va poder disputar, per manca de vent. Després d'un ajornament de dues hores, el comitè de regates va enviar la flota a l'aigua amb l'entrada d'una brisa suau. L'objectiu, completar una sola mànega i poder descartar el pitjor resultat després de les tres de divendres. D'aquesta manera, avui s'hauria pogut fer la final amb els 110 millors.

El gregal de 10 a 12 nusos previst per avui sí que ha de permetre tancar la regata, que lidera Alberto Morales (RCN Arrecife) i que es farà en el format de grups amb tres sortides per a cadascun. La mallorquina Maria Perelló (CN S'Arenal) és segona, l'austríac Paul Clodi, tercer, i Marçal Costa (CN Costa Brava – Vela Palamós), quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)