Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Remuntada i pressió

Futbol sala. El Barça aixeca un 2-0 en contra a Tudela amb gols de Joselito i Dyego, i se situa líder provisional

R. NAVARRA 2 BARÇA 3

ASPIL VIDAL RIBERA NAVARRA:Molina, David, Hamza, Lucas i Rubi –cinc inicial–; Ferran Plana, Oussama, Luisma i Pedro.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Marc Tolrà, Dyego, Adolfo i Ferrão –cinc inicial–; Roger, Joselito, João Batista, Xavi Cols i Quintela.GOLS:1-0 (13') Luisma. 2-0 (15') Pedro. 2-1 (19') Joselito. 2-2 (36') Joselito. 2-3 (39') Dyego.ÀRBITRE:Contreras i Pérez.

El Barça va sumar ahir tres punts molt importants a la complicada pista de l'Aspil Vidal Ribera Navarra. A més, el conjunt blaugrana es va imposar exhibint orgull i aixecant el 0-2 que reflectia el marcador en el minut 15 del partit. Una diana de Dyego des del punt de doble penal quan faltava un minut i 32 segons per a l'acabament del duel va segellar el triomf d'un Barça que se situa líder de la lliga de manera provisional en espera del partit d'avui del Movistar Inter.

Va suar sang ahir el Barça per guanyar a Tudela. Els blaugrana van topar amb l'ordre defensiu dels locals, que van poder mantenir a ratlla les escomeses de Ferrão, l'home més actiu dels blaugrana en el primer temps. A més, els navarresos es van poder avançar amb gols de Luisma i Pedro, que van superar Juanjo tot i la bona actuació del porter en el duel d'ahir.

Una diana de Joselito al límit del primer temps va donar aire als blaugrana, que van millorar en la segona part. El Barça va assetjar la porteria d'un Molina, el porter local, que es va mostrar intractable. Però, de tant anar a la font, el càntir es va trencar. Joselito va fer l'empat en un contraatac elèctric i Dyego, quan faltava un minut i 32 segons per acabar el duel, va fer el 2-3 definitiu des del punt de doble penal.