Més esport

Daniel Quesada, campió d'Espanya a Madrid

Taekwondo. En un campionat sense Joel González, lesionat, l'equip de la federació catalana va tornar amb set medalles

El barceloní Daniel Quesada va ser l'únic català que va aconseguir penjar-se una medalla d'or en el campionat d'Espanya absolut de taekwondo, que es va fer dissabte a Madrid. El doble medallista olímpic Joel González va ser baixa per lesió. L'equip de la federació catalana va tornar a casa amb cinc medalles. El campionat va ser la primera gran competició a Espanya amb la nova normativa de puntuació, un canvi de reglamentació que l'hauria de fer més atractiu. A banda del títol de Quesada, que en la final dels 74 quilos va vèncer Álvaro Rodríguez (Madrid), també van pujar al podi Àlex Falgas (bronze, 63 quilos), Ramon Ruiz (plata, 80 quilos), Jaume Martínez (plata, 87 quilos), Joel Joan Catalina i Dani Romero (bronze, 87 quilos) i Nicole Márquez (plata, 67 quilos).