Rugbi

El Barça es fa fort a la Teixonera

Rugbi. L'equip anota cinc marques i s'allunya del descens

BARÇA 31 GETXO 27

BARÇA:Miniño, Du Toit, Sanz, Murciano, Auwerda, Montes, Collopy, Gurriere, Cambiaso, Barbarit, Pla, Granell, Losada, Martínez i Steward. També van jugar Alides, Cruz, Gómez, Ponisio i Pezet.GETXO:Haeffeli, Coria, Gleeson, Landaburu, Melià, Lucarezaresti, Álvarez, Todeschini, Young, Tela, Arrate, Aranguren, Matoto, Kleynhans i Junior.MARCADOR:5-0 (1') Gurriere. 5-5 (9') Matoto. 10-5 (14') Martínez. 10-10 (20') Coria. 15-10 (22') Cambiaso. 17-10 (23') Martínez. 17-15 (32') Arrate. 22-15 (46') Pla. 24-15 (47') Martínez. 29-15 (64') Montes. 31-15 (65') Calvo. 31-20 (68') Arrate. 31-22 (69') Arrate. 31-27 (78') Todeschini.ÀRBITRE:Villegas.

El Barça va sumar una victòria clau contra el Getxo i va sumar, a més, la bonificació ofensiva després d'anotar cinc marques. El triomf situa l'equip blaugrana novè, quatre punts per sobre del descens. El Barça va ser superior des del primer minut, en què Gurriere ja va fer la primera marca del partit. Els bascos, amb tot, van resistir el ritme dels blaugrana i i van arribar al descans vius (17-13). Després, però, el Barça va posar la directa i després que l'olímpic Pol Pla fes el quart assaig (24-13) el partit va quedar resolt, tot i que els visitants van maquillar el resultat amb dues marques al final.