Handbol

Handbol

Copa EHF

Primera victòria del Granollers a l'EHF (34-32)

Handbol. Els vallesans guanya el Midtjylland danès gràcies a una gran segona meitat en què van remuntar quatre gols

GRANOLLERS 34 MIDTJYLLAND 32

FRAIKIN GRANOLLERS:Alamo, Cabanas (6), Porras (1), Flores, Marc Garcia, Ferrer, Arnau Garcia (6), Adrià Pérez (1), Figueras (4), Cañellas (8), Resina (4), Gassama (3), Da Silva, Kasal, Tarrafeta i Saster (1).MIDTJYLLAND:Winkler, Tangen (8), Bondrop, Slundt (2), Carlsen (3), Sjörslev-Ostergaard (2), Pilgaard, Kirkegaard (3), Straede, Gjessing (2), Jakobsen, Rasmussen (3), Gudnitz (2), Sörensen, Hansen (7) i Rismark.PARCIALS CADA CINC MINUTS:Text.ÀRBITRES:M. Andorka i R. Hucker (Hongria). Van excloure Porras, Gjessing (2), Gudnitz i Hansen.

La primera victòria del Fraikin Granollers en el seu grup de la copa EHF no ha estat gens fàcil, i l'equip ha hagut de treballar molt i rebuscar molts dels seus recursos tant en defensa com en atac. El Midtjylland danès, que era el líder del grup, ha manat en el joc i en el marcador en la primera meitat i en l'inici de la segona ha arribat a tenir quatre gols d'avantatge. La reacció dels vallesans ha estat espectacular i ha passat a guanyar per cinc gols a cinc minuts del final. Marc Cañellas, amb vuit gols, ha fet un dels millors partits de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)