Més esport

judo

El Ciutat de Barcelona, a punt

Judo. Uns 350 judokes de Catalunya, Espanya, Andorra, França, Itàlia i Anglaterra competiran dissabte al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron en el torneig més rellevant del 2017

El dissabte 25 de febrer es disputarà a Barcelona la 43a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, que un any més ha tornat a rebre la categoria de supercopa d'Espanya, i s'ha erigit d'aquesta manera en el torneig més prestigiós en l'àmbit nacional i estatal.

Ahir es va tancar definitivament el període d'inscripcions i la xifra de competidors que arribaran al Pavelló Olímpic de la Vall d'Hebron puja fins als 347 judokes, dels quals 242 són nois i 105 són noies. De Catalunya, l'amfitriona de la competició, hi participaran 62 aspirants, entre els quals destaquen, per exemple, Eric Peña, Mireia Lapuerta, Carla Ubasart, Javier Cabello, Oriol Subirana, Patricia Torres o Marta Also.

La resta de participants arriben d'una gran part de les comunitats autònomes espanyoles i de països com Andorra, Itàlia, Anglaterra o França –aquest últim hi aportarà més de 150 participants–. La participació dels millors judokes de cada país augura, sens dubte, un molt bon nivell en un torneig que transcendeix en l'àmbit europeu i que es reivindica any rere any com una competició ineludible per als amants d'aquest esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)