Waterpolo

Waterpolo femení

Eurolliga

Propòsit d'esmena a Budapest

Waterpolo. La Sirena CN Mataró, que el curs passat va perdre 9-4, mirarà de tornar amb un resultat ajustat de la capital hongaresa per mantenir oberta l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga

La Sirena CN Mataró afronta el partit d'anada dels quarts de final de l'Eurolliga a la piscina de l'UVSE Budapest (18.45 h) amb el propòsit de segellar un resultat que deixi l'eliminatòria oberta amb vista al partit de tornada, programat per a l'11 de març a la capital maresmenca. El repte no és menor i l'expedició mataronina ho sap per experiència. L'equip de Florin Bonca ja va jugar aquesta eliminatòria contra el mateix rival el curs passat i aleshores hi va perdre per 9-4 després d'haver empatat a 9 en l'anada a Mataró.

Esperonats pel bon paper de l'equip en l'últim partit de lliga a Sabadell (12-9), Bonca destaca dues claus per obtenir un bon resultat a Budapest: “Hem de ser molt intenses en defensa per impedir els llançaments exteriors, i en atac no podem cremar les jugades de seguida si volem arribar al final amb possibilitats.” Com tots els partits de competició europea, el CN Mataró podrà disposar de la internacional australiana Zoe Arancini, una garantia contra un rival que és la base de la selecció hongaresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)