Lliga Asobal

Una tarda per oblidar

Handbol. El Valladolid passa per sobre del Granollers, incapaç de reaccionar a causa de la fortalesa defensiva dels locals

VALLADOLID 33 Granollers 21

VALLADOLID:Javi Díaz, Turrado, Hernández (3), Serdía (4), Pérez (5), Camino (2), Rodríguez (2), Camino (7), Duixebàev (6), Serrano (2), López (1), Viscovich (1) i De la Rubia.FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Cabanas (5), Arnau Garcia (4), Pérez, Figueras (2), Cañellas (1), Gassama, Marc Garcia, Ferrer, Da Silva (4), Kasal (1), Terrafeta, Porras (2), Resina, Álamo i Flores.PARCIALS:3-1, 6-2, 8-3, 12-5, 16-6, 20-9; 22-9, 23-13, 25-14, 28-17, 31-20 i 33-21.ÀRBITRES:Sabroso i Monjo. Van excloure Serdía, Rodríguez (Valladolid) i A. Garcia i M. Garcia (Granollers).

El Fraikin Granollers va encaixar una dolorosa derrota a la pista del Valladolid, una de les més exigents de l'Asobal, que li complica la vida en la lluita per la classificació europea. L'equip va estar desconegut en totes les línies i es va veure superat per un rival molt motivat que el va arribar a dominar per onze gols en la primera part (17-6 i 20-9).

L'home clau del partit va ser el central Diego Camino, que va fer tot un recital de com dirigir un equip en atac. L'entrenador vallesà, Carlos Viver, va ordenar fins i tot una defensa mixta contra ell, però ni així se'n va sortir. En la primera part Viver va intentar que Da Silva o Kasal fessin de revulsiu però cap jugador va trobar-se còmode en atac amb el 6-0 plantejat per l'equip rival i sobretot per les aturades de Javi Díaz, pletòric sota pals en els primers trenta minuts.

En la segona part, el Valladolid no tan sols no es va relaxar sinó que va sortir encara amb més força i el marcador es va disparar fins al 23-9. Una doble exclusió del local Serdía va permetre als vallesans aturar l'hemorràgia i retallar la diferència, tot i que el mal joc i les imprecisions van continuar fins al final.

Tot i la derrota el Granollers manté el quart lloc. El Ciudad Encantada havia perdut dimecres al Palau i el Port Sagunt també va ensopegar a la pista de l'Ademar.