Handbol

Handbol

Divisió d'honor plata

Llançats cap a la quarta

Divisió d'honor plata. El Bordils encadena tres jornades seguides amb victòria per primer cop aquest curs i veu més a prop la permanència a plata

BORDILS 30 CISNE 25

HANDBOL BORDILS:González, Farrerons (1), Mach (3), Pedraza, Márquez (5), Combis (2), Prat (5), Palahí (5), Masó, Comas, Vilanova (1), Huix (3), Moreno, Martínez (1), Pep Reixach (4) i Masmiquel.CISNE COLEGIO LOS SAUCES:Lafuente, Menduiña (7), Canedo, Chan (7), Picallo, Sánchez (2), Simon, Galan, Vázquez (3), Pombo, Cuadrado (2), Gayoso (1), Camiña, Chapela (3), Conde i Rial.PARCIALS:1-1, 4-4, 6-6, 8-9, 11-10, 14-10, 18-14, 20-15, 22-18, 24-21, 27-23 i 30-25.ÀRBITRES:Ansoleaga Torrontegui i Izquierdo Molina (País Basc). Exclusions a Farrerons, Mach, Prat, Moreno i Masmiquel del Bordils i a Menduiña, Canedo, Pombo, Gayoso i Chapela del Cisne.

La quarta permanència del Bordils a plata, amb 19 punts, es comença a intuir en l'horitzó del Blanc i Verd. Tres triomfs seguits per primer cop aquest curs –era la segona oportunitat– dona cinc punts de marge (sis comptant el goal average) respecte al descens a un equip que ara mateix va llançat. “És una victòria molt important, que ens permet fer un salt de qualitat, ens dona dos punts més dels que vam fer en la primera volta i ens permet tenir quatre punts sobre el Còrdova [següent equip que ve a Bordils] i cinc sobre el Zarautz, que són sis”, va valorar Pau Campos, que va destacar que amb 19 punts l'equip ja depèn d'ell mateix i que va xifrar en quatre els que falten perquè l'equip es consideri salvat. “És igual quan vinguin, però ara mateix venen dues finals, una al camp del Gijón que tenim marcat com a lloc per sumar però que no serà fàcil i, després, a casa amb el Còrdova que és clau perquè si hi arribem amb quatre els podem deixar a sis o se'ns poden posar a dos”, va afegir-hi el tècnic.

Ebullició

“És el segon cop aquesta temporada que arribem als trenta gols. Ens costava molt fer gols i la pilota ha corregut de banda a banda, tothom ha ajudat i cada vegada es mou més bé”, apuntava, satisfet, l'entrenador sobre el seu equip. I això que va haver de ser Joan Vilanova el que estrenés el marcador (1-1, 3'). I que els gallecs van disposar d'avantatges (4-6, 7-9, 8-10) fins que un parcial de 6-0, amb gols de cinc jugadors diferents (Márquez va ser el que va repetir, amb el 14-10 a dos segons del descans) va fer que el Blanc i Verd entrés en ebullició. “Quan tot va bé a ningú se li arronsa el braç sinó que surt la qualitat. I aquest equip, de qualitat, en té molta”, va dir Pau Campos, que malgrat tot es va veure obligat a demanar temps mort a set minuts per acabar i quan el Cisne es va posar a dos (del 23-18 al 25-23). “Hi havia un rum-rum al pavelló... Si es posaven a un començava un partit nou. I amb por a perdre”, reconeixia el tècnic, que va veure com després del minut el Bordils sentenciaria amb un parcial de 4-0.

A DOS TRIOMFS

4
punts
més calcula l'entrenador del Bordils que necessita l'equip per assegurar la permanència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)