Rugbi

El Barça manté el perill a distància tot i perdre a Santander

Rugbi. Els blaugrana no es van entonar fins a la segona meitat i, malgrat la davallada, tenen un coixí de quatre punts respecte al descens

independien. 23 barça 14

SENOR INDEPENDIENTE:Sehmsdorf, Argerich, Vázquez, Santa Cruz, Guido, González, De Juan, Baeck, Latronico, Poet, Peña, Garcia, mañero, Palmieri i Capurro. També van jugar: Garcia, Bulacio, Soria i Garcia.BARÇA:Alcides, Miniño, Sanz, Selva, Moreno, Montes, Collopy, auwerda, Pezet-Poux, Barbarit, Pla, Granell, Losada, Ponisio i Martínez.RESULTAT:3-0 (14') Garcia. 6-0 (30') Garcia. 9-0 (35') Garcia. 14-0 (47') Baeck. 16-0 (48') Garcia. 16-5 (52') Collopy. 16-7 (53') Pezet-Poux. 21-7 (54') González. 23-7 (55') Garcia. 23-12 (72') Miniño. 23-14 (73') Martínez.ÀRBITRE:Atorrasagasti.

El Barça no va poder obtenir res de positiu en la visita a Santander, però malgrat la derrota es manté a una distància prudencial –quatre punts– de la part baixa i més perillosa de la classificació.

Els catalans es van mostrar imprecisos en atac i no van poder firmar cap anotació durant la primera meitat. Mentrestant, el Senor Independiente en va fer prou amb tres xuts a pals per arribar al descans amb avantatge (9-0). En l'inici del segon acte, els locals van obrir una escletxa important amb la primera marca del partit i la posterior transformació (16-0). A partir d'aquí, els blaugrana es van entonar i encara van tenir temps per aconseguir dues marques (Losada i Pla), però no van ser suficients per capgirar el signe del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)