Atletisme

atletisme

El Barça revalida un ceptre

Atletisme. El conjunt blaugrana femení canta victòria en el cros curt del campionat d'Espanya per clubs i el masculí s'ha de conformar amb la tercera posició del podi a Orpesa

L'equip femení del Barça, liderat per la castellana Blanca Fernández, va revalidar amb autoritat el títol estatal de cros curt per clubs en el campionat que es va disputar ahir a Orpesa (Plana Alta). El conjunt masculí, que també defensava el ceptre, es va haver de conformar amb el tercer lloc, per darrere del Playas de Castelló i el Fent Camí Mislata, subcampió amb un únic punt de diferència respecte als blaugrana. A més de Blanca Fernández, també van puntuar per al Barça Teresa Urbina (7a), la incombustible Jacqueline Martín (8a) i la vallenca Marta Galimany (12a). La barcelonina Judit Pla (11a) va contribuir a la tercera posició per equips del Bilbao.

En el conjunt masculí del Barça, les bones actuacions d'Ilias Fifa (2a) i Artur Bossy (10è) no van ser suficients per accedir al primer graó del podi. L'equip promesa, en canvi, va cantar victòria, amb Mohamed Zarhouni (2n) al capdavant. En la pugna pel títol en el cros llarg hi van tenir un paper molt destacat els catalans Ayad Lamdassem (2n) i Abdelaziz Merzogui (13è), que van contribuir al triomf del Bikila amb un únic punt de diferència (43 i 44) respecte a l'AD Marathon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)