Handbol

Handbol

lliga asobal

El Barça, sessió contínua al Palau

Handbol. L'equip de Xavi Pascual juga avui contra el Benidorm, 48 hores després del duel contra el Flensburg. Gonzalo Pérez de Vargas figura en l'equip ideal i el gol de Cedric Sorhaindo ha estat escollit entre els millors de la jornada europea

Com la setmana passada, el Barça Lassa amb prou feines tindrà 48 hores per afrontar el pròxim partit de la lliga Asobal, avui contra el Benidorm (20.30 h), després de l'exigent duel de la lliga de campions, diumenge contra el Flensburg. “Aquest cop no hem hagut de viatjar perquè tots dos partits són al Palau”, va subratllar Xavi Pascual en la roda de premsa posterior al partit de la competició europea. En aquest sentit, el tècnic blaugrana va explicar que la sessió d'ahir al matí havia estat de recuperació i de preparació tàctica per al partit contra el cuer de la lliga Asobal. “Penso que el Benidorm té molt millor plantilla del que diu la classificació i estic segur que no baixarà de categoria. Sempre acostumen a crear-nos problemes. En l'última jornada ja van superar el Guadalajara amb solvència”, va recordar sobre el pròxim rival. La plantilla del Barça farà festa dimecres i a partir de dijous prepararà el decisiu partit de diumenge a Kiel.

Pel que fa al partit de la lliga de campions, Gonzalo Pérez de Vargas, estel·lar amb 18 aturades, va tornar a tenir el reconeixement públic i va ser escollit com a millor porter de la jornada. El gol de Sorhaindo, en l'últim segon de la primera part, des de terra i amb un moviment inversemblant després d'una assistència de Jícha, va ser escollit com un dels millors de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)