Més esport

Vaultier i Moioli, vencedors

Surf de neu. El francès i la italiana van imposar-se en el cros de la Molina puntuable per a la copa del món, que té com a nous líders l'italià Visintin i la txeca Samkova

El francès Pierre Vaultier i la italiana Michela Moioli van penjar-se la medalla d'or en la copa del món de surf de neu que s'ha disputat aquest cap de setmana a la Molina, en l'especialitat de cros. Els resultats van provocar canvis en la classificació general de les dues categories.

La final masculina, sense el favorit, l'austríac Alessandro Haemmerle, la va guanyar el francès Vaultier, que es va beneficar d'una topada entre els seus tres contrincants. Amb aquest triomf, escala fins al segon lloc de la general i encara té possibilitats de guanyar el títol. El nou líder és l'italià Omar Visintin, que va quedar quart. El podi el van completar l'austríac Lukas Pachner (segon) i el nord-americà Nick Baumgartner (tercer). La final femenina va ser renyida fins als últims metres, en els quals es va imposar Moioli. Darrere seu va acabar la txeca Eva Samkova i l'últim lloc del podi el va ocupar la francesa Chloe Trespeuch. Samkova es va posar líder del campionat en detriment de l'australiana Belle Brockhoff, que no va accedir a la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)