Voleibol

El Bordils segella la permanència a 1a estatal

Voleibol. Va aconseguir la victòria contra el Saragossa (3-2) i jugarà una temporada més en la tercera màxima categoria espanyola

El Bordils va segellar dissabte passat la permanència a la primera estatal femenina de voleibol gràcies a la victòria al Blanc i Verd contra el Phisiup Saragossa (3-2). El partit, corresponent a la divuitena jornada, va començar molt bé per als interessos de les jugadores del Bordils, que es van avançar dos sets a zero. Les aragoneses, però, van reaccionar i van aconseguir empatar a dos. En el set decisiu, el Bordils va recuperar la iniciativa i es va assegurar la victòria (25-21, 25-23, 10-25, 17-25 i 15-8). El Bordils visitarà dissabte que ve la pista del CV Sant Cugat (16h).

En la primera masculina, l'Olot va aconseguir la cinquena victòria contra l'AE Aula (3-1) i continua aspirant a la salvació. L'equip garrotxí es va imposar amb un marcador de 17-25, 25-22, 25-13 i 25-12. El seu proper rival serà l'Ítaca Manresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)