Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga femenina

Per la porta gran

Waterpolo. L'Astralpool CN Sabadell es classifica per a la cinquena final a quatre de l'Eurolliga, la sisena de la història, en apallissar el Dunaújváros hongarès en la tornada dels quarts de final

sabadell 19 dunaÚjvÁros 11

ASTRALPOOL SABADELL:Sánchez, Neushul (3), Bea Ortíz (2), Tabani (3), Leiton, Maica Garcia (1) i Peña –equip inicial–, Mati Ortíz (1), Cordobés (3), Espar (2), Domènech (4) i Forca.DUNAÚJVÁROS:Kaso, Szilagyi (3), Menzinger (2), Valyi (1), Ziegler, Somhegyi, Mchunu –equip inicial–, Gurisatti (2), Horvath (2), Huszti, Garda (1) i Kiss.PARCIALS:6-3, 4-2, 3-4 i 6-2.ÀRBITRES:Dervieux i Demey (França).PÚBLIC:Uns 200 espectadors a les instal·lacions del CN Sabadell.

L'Astralpool Sabadell disputarà la cinquena final a quatre de l'Eurolliga, la sisena de la història, després que ahir confirmés la classificació en eliminar el Dunaújváros hongarès en el partit de tornada dels quarts de final. Les vallesanes afrontaven el duel amb un marge de tres gols d'avantatge (9-12) i ahir no van deixar cap opció a les rivals, a qui van apallissar per un eloqüent 19-11.

Les de Nani Guiu, amb la lliçó apresa de l'anada –van haver de remuntar un 4 -1 advers–, van saltar a l'aigua decidides a prendre la iniciativa per esvair totes les esperances visitants de capgirar l'eliminatòria. En atac van moure la pilota amb fluïdesa per superar l'enganxosa i dura defensa hongaresa i generar bones opcions de llançament. Tabani, Neushul, Espar i Domènech van ser les autores dels primers gols que van servir per encarrilar la victòria d'entrada (6-3). Les hongareses no van ser mai capaces d'acostar-se en el resultat ni de posar en perill el bitllet del campió.

L'Astralpool CN Sabadell va tenir el partit sempre controlat i es va mostrar especialment inspirat al davant, on va oferir un recital d'accions per superar les porteres visitants que es van alternar a la porteria. La capitana Olga Domènech va ser la màxima anotadora (4) i fins set companyes seves més van marcar. L'eliminatòria ha confirmat les possibilitats de les catalanes de revalidar el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)