Rugbi

La Santboiana gira full i només pensa en el títol

Rugbi. Lamenta que Valladolid no sigui una seu neutral, però ja pensa a tenir el suport del màxim nombre d'aficionats en la final de copa

La Unió Esportiva Santboiana va emetre divendres un comunicat difós a través de les xarxes socials en què expressa la seva disconformitat amb la federació espanyola per la designació de l'estadi José Zorrilla de Valladolid com a seu de la final de copa que ha de jugar el 30 d'abril contra el Silver Storm El Salvador de Valladolid per la falta de neutralitat: “Després d'algunes setmanes de dubtes i polèmiques, la FER ha emès finalment el seu veredicte. La seu escollida ha estat l'estadi Zorrilla de Valladolid. Com molts sabreu, la proposta de la UE Santboiana era l'estadi de Las Gaunas, a Logronyo, localització que compleix un criteri de neutralitat que per al nostre club era bàsic.” La Santboiana, no obstant això, agraeix el suport rebut per Logronyo i se centrarà a partir d'ara en preparar la gran final: “Tot i que no ha resultat l'opció escollida, volem donar les gràcies pel seu suport i col·laboració als ajuntaments de Logronyo i Sant Boi, al govern de la Rioja i al CR la Rioja. A partir d'avui, el nostre pensament està enfocat en el vessant esportiu. En aquest sentit, dedicarem tots els nostres esforços a aconseguir que el màxim d'aficionats acompanyin el nostre equip a Valladolid.” La Santboiana no guanya la copa des de l'any 2000 i va jugar la darrera final l'any 2007.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)