Ciclisme

Cimolai guanya a Calella la primera etapa de la Volta

Ciclisme. L'italià, que ja obtenir una victòria l'any passat a Vilanova, ha superat en l'esprint contra pronòstic el francès Nacer Bouhanni i és el primer líder

L'italià Davide Cimolai (FdJ, 1989) ha guanyat a Calella la primera etapa de la Volta a Catalunya en un esprint massiu en què ha superat en els metres finals un dels grans favorits del dia, el francès Nacer Bouhanni (Cofids). L'altre candidat a la victòria, André Greipel (Lotto Soudal) només ha pogut ser cinquè.

Tot i que en la primera meitat de l'etapa (178,9 km) hi ha hagut una escapada amb Pierre Rolland (Cannondale) com a ciclista més destacat, els equips més forts han dominat l'etapa. L'Sky de Chris Froome s'ha deixat veure en la part final i fins i tot un dels seus homes, Peter Kennaugh, ha atacat sense èxit en els carrers de Calella.

Cimolai ja va guanyar l'any passat l'etapa de la Volta amb final a Vilanova. Tot i ser un bon esprintador, només suma cinc victòries com a professional.

Demà hi haurà al Pla de l'Estany la primera etapa decisiva per a la general, una contrarellotge per equips de 40 km.

Avui la Volta ha aprofitat la primera etapa per anunciar un acord de col·laboració comercial amb l'empresa ASO, organitzadora del Tour de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)