El Barceloneta s'allunya de la final a sis de Budapest

Waterpolo. El conjunt mariner va plantar cara al Jug Dubrovnik, però la derrota per la mínima el deixa amb escasses possibilitats d'acabar tercer

jug 11 barceloneta 10

JUG DUBROVNIK:Bijac, Macan, Fatovic (1), Loncar, Jokovic (1), García (3), Markovic (2), Pavlicevic, Vrlic (2), Perrone (2), Benic, Obradovic i Popadic.CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo, Famera, S. Rasovic (3), Munárriz (4), Larumbe, Minguell (1), Bustos, V. Rasovic (1), Tahull (1), Fernández, Mallarach, Lozina i Linares (p.s.).PARCIALS:2-0, 4-3, 2-4 i 3-3.ÀRBITRES:Margeta i Birakis. 8 exclusions per al Jug, i 10 per al Barceloneta. López Pinedo va ser expulsat a 5 segons del final.

L'Atlètic Barceloneta és virtualment fora de la final a sis de la lliga de campions després d'una derrota per la mínima a la piscina del defensor del títol, el Jug Dubrovnik. Amb dues jornades en joc, matemàticament encara hi ha possibilitats, però l'Eger, amb quatre punts més que els mariners, té la tercera posició pràcticament assegurada, i més tenint en compte que en el pròxim partit juga a casa contra el Partizan.

L'equip mariner va anar gairebé tot el partit a remolc del rival, però una magnífica reacció en el tercer quart, amb un 0-4 d'entrada, va capgirar la situació (6-7) i va obrir les portes de l'esperança d'aconseguir una gesta a Dubrovnik. El partit va anar a ratxes. En el primer quart les defenses es van imposar al joc d'atac, però el Jug va prendre la iniciativa amb dues dianes a l'últim minut, amb Perrone i Jokovic com a protagonistes. Strahinja Rasovic i Marc Minguell van liderar la reacció catalana (4-3), però dos exmariners, Josip Vrlic i Xavi García, van tornar a ampliar l'avantatge de l'equip croat abans de la mitja part.

El conjunt de Chus Martín va sortir a totes en el tercer quart i va deixar el Jug contra les cordes amb un parcial de 0-4 gràcies a les accions del gran dels Rasovic, de Roger Tahull des de la boia i dos gols consecutius d'Alberto Munárriz. Pavo Markovic va trencar la sequera local i un altre cop Vrlic va deixar el Jug amb avantatge amb només 8 minuts de joc. En l'intercanvi de cops final, el conjunt croat va saber mantenir el seu mínim avantatge, tot i que els mariners podien haver esgarrapat un empat amb una mica més d'encert en els últims minuts. La quarta diana de Munárriz va fer pujar l'11-10 al marcador amb 35 segons de joc. El Jug va forçar un penal, però va renunciar a tirar-lo i va exhaurir els últims 8 segons per assegurar-se el triomf i continuar en la segona posició del grup, rere l'intocable Pro Recco, que ahir tampoc no va fallar contra l'Eger (9-4).