lliga asobal

El Granollers es fa fort al Palau

Handbol. Els vallesans es refan d'una primera part discreta i trenquen el partit amb una bona defensa

FRAIKIN 32 SINFIN 27

FRAIKIN GRANOLLERS:Sastre, Cabanas (6), Porras, Arnau Garcia (3), Marc Cañellas (6), Resina (6), Silva (6) –equip inicial–, Álamo, Flores, Marc Garcia (2), Ferrer, Pérez (2), Figueras, Cumplido (1), Gassama i Kasal.SINFIN:Makaria, Muñiz, Blázquez (4), Prieto (1), Paredes (6), Calderón (2), Ros (3) –equip inicial–, Nikolai Herrero, Pla, Postigo (2), Sánchez, Río, José M. Herrero (8) i Jorajuría (1).PARCIALS:2-2, 5-5, 6-8, 9-11, 12-14, 16-16; 18-17, 21-10, 24-20, 27-23, 29-24 i 32-27.ÀRBITRES:Pascual i Luque. Van excloure Marc Garcia, del Granollers i Muñiz, N. Herrero i Ros, del Sinfin.

21 4 2 15 549 642

El Fraikin Granollers es fa fort en la quarta posició de la taula amb una victòria contra el Sinfin en un partit avançat a la jornada del cap de setmana. L'equip vallesà no es va deixar sorprendre i després d'una primera part discreta els llançadors de l'equip es van deixar anar i van liquidar el partit.

En la primera part el Granollers va tenir problemes per contenir els llançaments de Paredes i José Manuel Herrero, que van mantenir gairebé sempre el seu equip al davant.

En la segona part la defensa dels catalans va millorar. Les recuperacions de pilota i els contraatacs van donar a l'equip de Carlos Viver la màxima diferència (20-17). El partit es va començar a trencar després de dos gols seguits de Cabanas (23-20), seguit per un altre de Silva, que en els darrers partits ha recuperat la confiança en el llançament exterior.