Ciclisme

Ciclisme

Volta Ciclista a Catalunya

Valverde guanya i és el nou líder de la Volta a Catalunya

Ciclisme. El vilanoví Marc Soler (Movistar) fa un gran treball en la pujada a Lo Port pel seu cap de files i tot i això arriba quart i ocupa la quarta plaça de la general

La batalla de l'Ebre amb la pujada a Lo Port compleix les expectatives que havia generat i la cinquena etapa de la Volta a Catalunya canvia radicalment la general a dos dies del final. Alejandro Valverde (Movistar) ha guanyat en solitari i això el situa en el lideratge de la classificació general. El ciclista murcià ha tingut l'ajuda incondicional del seu company d'equip, el vilanoví Marc Soler, que ha fet un gran treball en la pujada final. El fins ara líder, el nord-americà Tejay van Garderen (BMC), ha cedit a quatre quilòmetres i mig de l'arribada i al davant només s'han quedat els altres tres grans favorits, Valverde, el madrileny Alberto Contador (Trek) i el britànic Chris Froome (Sky), amb Soler i Adam Yates (Orica) que ha arribat poc després.

La feina de Marc Soler ha finalitzat a un quilòmetre de la meta i uns metres després Alejandro Valverde a atacat i se n'ha anat en solitari cap a la victòria, la segona d'aquesta Volta a Catalunya. El murcià ha tret 13 segons a Froome i Contador, mentre que Soler ha arribat quart a 25, i el fins llavors líder, Van Garderen ha perdut 1:48. En la general Valverde té 21 segons d'avantatge sobre Froome i 47 sobre Contador. Marc Soler ha pujat fins a la quarta posició a un minut del seu cap de files.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)